Algemene voorwaarden

Deze pagina bevat vaktermen, maar we zullen het makkelijk houden. Het is volgens de wet verplicht om de algemene voorwaarden op te stellen en toegankelijk te maken voor een ieder die geïnteresseerd is. Wij willen niks liever dan dat je precies weet wat er gaande is op onze website en waar je aan toe bent.

Artikel 1: Algemene informatie
De rechtsverhouding die ontstaat tussen ROI Kanon (onderdeel van Dadema Marketing), rechtspersoon naar Nederlands recht, met adres te Tijberg 3, 2716LH Zoetermeer, 74680803, NL002397777B58 (IBAN: DE15100110012629157578). De klant wordt behandeld als omschreven in deze algemene voorwaarden. Alle termen die ‘wij’, ‘ons’, ‘onze’ bevatten refereren naar ROI Kanon. De term website refereert naar roikanon.nl en de termen ‘gebruiker’, ‘leden’, ‘klanten’, ‘jouw’, jij’ refereren naar onze websitebezoekers, klanten, leden en andere betrokken personen. De klant wordt geacht deze algemene voorwaarden te kennen en te aanvaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst, ongeacht diens aard, en zullen voorrang hebben op de voorwaarden die door de klant zijn opgesteld. Iedere overeenkomst die strijdig is met de hierna vermelde voorwaarden zal slechts waarde hebben voor ROI Kanon nadat wij deze nadrukkelijk schriftelijk hebben erkend.
Artikel 2: Aankopen
Indien je overgaat tot aankoop vragen wij je om gegevens in te vullen. Deze gegevens bevatten (maar niet gelimiteerd): persoonsgegevens, adresgegevens, betaalgegevens en verzendgegevens.
Jij gaat er mee akkoord en beweert:
– Dat je het recht hebt om de betaalrekening/betaalkaart te gebruiken die gekoppeld is aan je aankoop.
– De informatie die je invult correct, waar en compleet is.
– Indien je onder de 18 jaar bent moet je toestemming hebben gevraagd van een ouder/verzorger voordat je overgaat tot betaling. ROI Kanon mag gebruik maken van een derde partij om alle betalingen te verwerken, de klant stemt hiermee in. Door het invullen van je informatie ga je ermee akkoord dat ROI Kanon deze informatie mag gebruiken en verwerken. Ook heeft ROI Kanon het recht om deze informatie te delen met derden zoals omschreven in ons privacy beleid. ROI Kanon behoudt het recht om te allen tijde jouw bestelling/aankoop te annuleren als gevolg van (maar niet gelimiteerd tot): product beschikbaarheid, fouten in de beschrijving, prijs van het product of andere redenen. ROI Kanon behoudt het recht om te allen tijde jouw bestelling/aankoop te annuleren of te weigeren als het vermoeden van fraude, illegale- of onbevoegde activiteiten zijn geregistreerd.
Artikel 3: Beschikbaarheid
ROI Kanon is continue haar producten en diensten aan het updaten. Het kan voorkomen dat de informatieverstrekking vertraging oploopt en hierdoor verkeerde informatie weergeeft in bijvoorbeeld (maar niet gelimiteerd tot) onze advertenties op andere websites. ROI Kanon kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld en de klant wordt niet gecompenseerd. De informatie op de website kan fouten bevatten. Daarnaast is het mogelijk dat sommige informatie verouderd is of incompleet. Wij kunnen de juistheid van onze productomschrijvingen niet garanderen. ROI Kanon behoudt het recht om te allen tijde verkeerde, incomplete of verouderde informatie te wijzigen zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen.
Artikel 4: Affiliate Programma
In de producten en materialen die beschikbaar zijn als producten van ROI Kanon worden aanbevelingen gedaan naar producten of diensten van andere bedrijven. Voor deze aanbevelingen kan een vergoeding in de vorm van commissie zijn afgesproken met deze derde partij. Alle aanbevelingen zijn juist, zelf getest en niet verzonnen. De verdiende commissies worden gebruikt voor het onderhouden en verbeteren van de lesmaterialen en website. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een Affiliate landingspagina als je niet via de Affiliate partner bent geworven.
 
De commissie voor het vernieuwde referral programma van ROI Kanon bedraagt 50% over elke aankoop die de affiliate genereert. De 50% commissie is gerekend door middel van de volgende formule: bonus = aankoopprijs – eventuele korting – belasting (21%). Dit bekent dat de affiliate 50% van de totale netto omzet ontvangt over elke conversie die zij hebben gegenereerd voor ROI Kanon.

Als ondernemer of blogger kun je een officiële ROI Kanon Affiliate worden. Je kunt je hier aanmelden voor het affiliate programma om de lesmaterialen van ROI Kanon tegen commissie te promoten. Goedkeuring is niet gegarandeerd.

Artikel 5: Terugbetalingen
Door het type lesmateriaal dat wij aanbieden zijn terugbetalingen niet mogelijk. Wel kun je aanspraak maken op de geweldige garantie die ROI Kanon biedt. Lees hiervoor Artikel 7 oplevering en garantie. Alle tarieven, fees en andere bijkomende kosten zijn niet geschikt voor een terugbetaling. De enige uitzondering hierop is als er een fout heeft plaatsgevonden in het betaalproces of er een verkeerd bedrag is afgeschreven. In zulke gevallen zijn wij meer dan bereid om een terugbetaling in gang te zetten.
Artikel 6: Annuleringen
Na aankoop van een van onze producten is het niet mogelijk om de bestelling of betaling te annuleren. Tijdens het uitgeven van de cursusmaterialen (wat in delen gebeurt) is het niet mogelijk om dit proces tussentijds te stoppen of te annuleren. Wel is het mogelijk om de hele cursus in een keer te ontvangen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Artikel 7: Oplevering & garantie
Aangekochte producten/diensten worden direct (of in delen) geleverd en bevatten geen vorm van garantie na levering. Wel is de klant verzekerd van het aangekochte materiaal. Dit houdt in dat de klant gegarandeerd het materiaal ontvangt waarvoor betaald is. De klant gaat ermee akkoord dat er geen oplevering zal plaatsvinden tot het totaal bedrag in zijn geheel is voldaan. Alle (maar niet gelimiteerd tot) testimonials, voorbeelden, gezegdes, tips, tactieken en strategieën zijn slechts voorbeelden en kunnen geen rechten of garanties aan worden ontleend. Succes hangt af van verschillende factoren en de resultaten die genoemd worden in alle materialen van ROI Kanon zijn niet typisch. Er wordt geen garantie op ‘return on investment’ gegeven. Jouw resultaten kunnen enorm verschillen. Wel krijg je als klant een geweldige