Disclaimer

Het is belangrijk dat je deze disclaimer goed doorleest voordat je overgaat tot aankoop van een lesonderdeel. ROI Kanon is continue haar producten en diensten aan het updaten. Het kan voorkomen dat de informatieverstrekking vertraging oploopt en hierdoor verkeerde informatie weergeeft in bijvoorbeeld (maar niet gelimiteerd tot) onze advertenties op andere websites. ROI Kanon kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld en de klant wordt niet gecompenseerd. De informatie op de website kan fouten bevatten. Daarnaast is het mogelijk dat sommige informatie verouderd is of incompleet. Wij kunnen de juistheid van onze productomschrijvingen niet garanderen. ROI Kanon behoudt het recht om te allen tijde verkeerde, incomplete of verouderde informatie te wijzigen zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen.

Affiliateprogramma

In de producten en materialen die beschikbaar zijn als producten van ROI Kanon worden aanbevelingen gedaan naar producten of diensten van andere bedrijven. Voor deze aanbevelingen kan een vergoeding in de vorm van commissie zijn afgesproken met deze derde partij. Alle aanbevelingen zijn juist, zelf getest en niet verzonnen. De verdiende commissies worden gebruikt voor het onderhouden en verbeteren van de lesmaterialen en website. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een Affiliate landingspagina als je niet via de Affiliate partner bent geworven.

Terugbetalingen

Door het type lesmateriaal dat wij aanbieden zijn terugbetalingen niet mogelijk. Alle tarieven, fees en andere bijkomende kosten zijn niet geschikt voor een terugbetaling. De enige uitzondering hierop is als er een fout heeft plaatsgevonden in het betaalproces of er een verkeerd bedrag is afgeschreven. In zulke gevallen zijn wij meer dan bereid om een terugbetaling in gang te zetten.

Oplevering & garantie

Aangekochte producten/diensten worden direct (of in delen) geleverd en bevatten geen vorm van garantie na levering. We is de klant verzekerd van het aangekochte materiaal. Dit houdt in dat de klant gegarandeerd het materiaal ontvangt waarvoor betaald is. De klant gaat ermee akkoord dat er geen oplevering zal plaatsvinden tot het totaal bedrag in zijn geheel is voldaan. Alle (maar niet gelimiteerd tot) testimonials, voorbeelden, gezegdes, tips, tactieken en strategieën zijn slechts voorbeelden en kunnen geen rechten of garanties aan worden ontleend. Succes hangt af van verschillende factoren en de resultaten die genoemd worden in alle materialen van ROI Kanon zijn niet typisch. Er wordt geen garantie op ‘return on investment’ gegeven. Jouw resultaten kunnen enorm verschillen.